Agenda

Hill Ontwerp organiseert op zaterdag 1 november voor de derde keer " De Bonte Wintermarkt ". Deze keer op locatie in de Creatieve Coöperatie in Zwolle. Groter met meer deelnemers naast natuurlijk de vaste deelnemers en organisatie Kunst en Klieder, Tassentoos, Studio Saartje, Hill Ontwerp, Bonthuishouden en de Huyskamer. Jij komt toch ook? Er is van alles te vinden. Van woonaccessoires tot DIY pakketten en natuurlijk het volledige assortiment van Hill Ontwerp met altijd wat extra's en leuke aanbiedingen! Verder is het ook mogelijk om lekker te lunchen bij Kook en Sopie in het gebouw. Zijn er workshops voor kinderen. Gratis parkeergelegenheid, goede bereikbaarheid met openbaar vervoer of lekker op de fiets. Alles is mogelijk. 

Wij hebben er in ieder geval heel erg veel zin in! 

De gastdeelnemers stellen zich voor op onze Facebook pagina. Daar kun je ook alle informatie vinden rondom de markt. Hou die dus in de gaten! 

https://www.facebook.com/bontezomermarkt?ref=hl

 

2013

De agenda voor dit jaar voorlopig. Houdt u het in de gaten, want er komen nog steeds nieuwe data bij.

 Zaterdag 9 November 2013 "De Bontewintermarkt" in Stadshagen, Zwolle! Zet het alvast in je agenda. Het belooft wederom erg leuk te worden! De organisatoren zijn Bonthuishouden,Kunst en Klieder,Studio Saartje, Tassentoos en Hill Ontwerp. Verder hebben we deze keer ook gastdeelneemsters!

 

 

Bonte Zomermarkt

Zaterdag 1 juni is er van 11.00-17.00 uur aan de Verhoefbelt 5 in Zwolle een Bonte Zomermarkt in en om de tuin van een van de organisatoren.  De markt is gratis toegankelijk, kleinschalig met een lekker hapje en drankje en zomers gezellig. Je vindt er vrolijke stoffen van Studio Saartje, prachtige handgemaakte vintage tassen van TassenToos, hippe kleurige haaraccessoires, ringen en oorbellen van Hill Ontwerp, het superleuke assortiment van Kunst&Klieder en leuke vrolijke handgemaakte spullen van Bont Huishouden. Bovendien kun je aan De Huyskamer Interieustyling advies vragen over hoe je je huis in zomerse sferen kunt brengen. Voor de kinderen is er een leuke korte knutselworkshop.

 

 

Hip en Handgemaakt markt Zwolle

Gastenboek

  • 28-08-2018 - Een tijd terug de baby haar klipjes besteld, inmiddels zijn...  lees meer
  • 06-05-2017 - Vorige week heb ik mijn borstvoedingslintjes binnen gekregen. Ondanks veel...  lees meer
  • 12-03-2017 - Vorige week het borstvoedingslintje gekregen, helaas was deze niet goed....  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2018 Hill Ontwerp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel